Sant Silvestre 2006 - Per Ramón Subirana

Dia 31 de desembre, Sant Silvestre, com es ben sabut, l’últim dia de l’any, a nivell esportiu, es famós per les diferents curses atlètiques que es fan arreu del mon, i el nostre club, no vol quedar enrere d’aquest esdeveniment.

Dit això i sense que fos competició estricte, un grup de cinc persones del club, va anar al Puigllançada, per fer un vol de lo mes plaent.

Poc mes tard de les onze, es va deixar un cotxe molt a prop del camp d’aterratge, i enquibits amb una furgoneta amb olor de ciment i totxanes marxem cap a coll de pal.

Tot i que en principi no bufava gens de brisa, ja que érem al Berguedà, decidim d’anar cap amunt.

Arribats al aparcament del coll de pal, comprovem que bufa una briseta de lo mes bo, molt ràpidament sac a l’espatlla i amunt.

No vàrem anar directament al cim, si no que amb tendència a la dreta, remuntarem una mica mes de la meitat de la pujada i ens va semblar bé el lloc de sortir.

Un cop volant, quasi tots van poder remuntar fins al cim i fer vessant una estoneta, per passar en direcció a Sant Marc i volar per sobre Brocà, en vistes de Bagà.

Les tèrmiques molt petites, però els “masters” no hi van tenir cap problema a l’hora de centrar-les i aprofitar fins l’últim moment el vol.

Resumint, una acabada de l’any immillorable, gràcies al vol del Puigllançada.

Visca Sant Silvestre !


* Autor: Jordi Masanés  *
Ens ho mereixem ? - Ramón Subirana 2-07-2007

Doncs crec que sí, ens mereixem tenir una zona de vol, al costat de casa, doncs a part de col.laborar amb els propietaris dels terrenys de sortida i arribada, ens cuidem de la nostra zona i el seu entorn, ho netegem, treiem les herbes i fem tots els possibles per que sigui un lloc en bones condicions per sortir i aterrar.

El fet de fer-me aquesta pregunta, i jo mateix la contesto, es degut a que el divendres dia 29 de juny, es va fer un vol en el qual varem aterrar de nit, però lo mes bo, va ser veure les muntanyes de Montserrat al fons i un xic a l'esquerra, va sortir la lluna plena, per acabar-ho d'arrodonir, es veia la silueta d'una vela, senzillament ESPECTACULAR.

Decididament, tenim una bona zona, per molts anys.

 
 
JA HI TORNEM A SER - Ramón Subirana 15-04-2008

Ja hi tornem a ser, però de bon rotllo, dons ja tenim el horari d'estiu, tenim senyera i "chiki chiki", que mes volem, a si, que bufi la brisa del sud i ja ho tindrem tot.
Amb l'horari d'estiu, ja podem anar, sense perdre hores de feina, a Collbaix entre setmana.
Amb la senyera, ja podem veure si tenim el vent encarat.
I amb el chiki-chiki, una dolça melodia per representar al estat espanyol al magnífic concurs de EUROVISION, fins al punt que a un poblet de l'Aragó, hi ha un regidor del ajuntament, que ha proposat de canviar el nom de la avinguda Francisco Franco, per avinguda del "chiki-chiki", ja veieu que el bon humor no es perd en absolut.
El que més em te preocupat, es el tema de la Senyera.
Ja la tenim al seu lloc, amb un ressò dels mitjans que ha estat bé, amb al nostre president sortint per la tele, la local, però a la fi la tele.
Ara bé, quan arribi Sant Jaume..., que passarà ?,  tornarem a tenir la Senyera muntanya avall ? pujaran els brètols a fer bretolades ?
Que tindrem que fer? , pujar per aquelles dates una munió de gent, a esperar els "manobres" i a cops de roc arreglar el tema?
O tan sols prendre paciència, i tantes vegada la tirin avall, nosaltres amunt.
D'aquí la frase, que tindrem de tenir com a lema, JA HI TORNEM A SER.
Que tinguem bons vols, que al cap i a la fi es el que necessitem.

 


Nova modalitat de parapent - Ramón Subirana 1-08-2007

Ja tenim una nova modalitat, com be sabeu, hi ha el parapent acrobàtic, parapent de competició, parapent de muntanya, speed riding, i per fi hem creat el PARA-BRE.
Es tracta de combinar dues activitats: cal portar el parapent, i el berenar (pa, tomàquets, llonganissa, oli, sal etc.) i mentre esperes que el vent es posi be, fas un berenar a la sortida, si quan arribes ja està be, surts a volar i t'ho menges desprès.
Val a dir, que per la propera temporada, ho instaurarem setmanalment.
Vinga nois no us ho perdeu.